Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 2825:2009 Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів (ISO 2825:1981, IDT)

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 12 березня 2009 р. № 107

Ключові слова: сільськогосподарські продукти, прянощі, хімічне аналізування, проби, випробні зразки, готування проб

Текст документа «ДСТУ ISO 2825:2009 - Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів (ISO 2825:1981, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.