Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 5020:2008 Концентрати харчові. Методи визначання домішок і зараженості шкідниками зерна

Розробник: Кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Національного аграрного університету

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 12 червня 2008 р. № 192

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 15113.2-77

Ключові слова: домішки, зерно, харчові концентрати, методи випробовування, склоподібні пластівці, шкідники, форми зараженості

Текст документа «ДСТУ 5020:2008 - Концентрати харчові. Методи визначання домішок і зараженості шкідниками зерна» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.