Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови

Розробник: ЦВТЛ Укрхлібпрому

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 23 серпня 2006 р. № 263. Зміна позначення, подовжено термін дії до "без обмеження терміну дії": ІПС № 6 від 2008р.

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28620-90

Ключові слова: вироби хлібобулочні здобні, органолептичні, фізико-хімічні показники, показники безпеки, паковання, маркування, приймання

Текст документа «ДСТУ 4585:2006 - Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.