Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови

Розробник: Центральна лабораторія продуктів переробки плодоовочів, картоплі і виноїраду

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від26 грудня 2008 р. N 507

Документ замінює: РСТ УССР 1251-89

Ключові слова: вимоги щодо безпеки; вимоги щодо охорони довкілля, утилізування; гарантії виробника; зберігання; компоти асорті українські: консерви; маркування; методи контролювання; органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники; показники безпеки; nравила прийманн;транспортування

Текст документа «ДСТУ 6060:2008 - Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.