Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови

Розробник: ТК 152, Асоціація «Укркондпром»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 29 березня 2016 р. № 89

Документ замінює: ДСТУ З893-99

Ключові слова: карамель, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, пакування, маркування, методи контролювання

Текст документа «ДСТУ 3893:2016 - Карамель. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.