Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ EN 203-2-10:2012 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-10. Спеціальні вимоги. Грилі з насипним шаром (EN 203-2-10:2007, IDT)

Розробник: Державне госпрозрахункове підприємство «Сертифікаційний випробувальний центр опалювального обладнання»

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 28 листопада 2012 р. № 1356

Ключові слова: нагрівальне газове обладнання; гриль з насипним шаром; смаження продуктів; керамограніт; олія; готувальна решітка

Текст документа «ДСТУ EN 203-2-10:2012 - Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-10. Спеціальні вимоги. Грилі з насипним шаром (EN 203-2-10:2007, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.