Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4631:2006 Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови

УКНД: 67.180.10

Розробник: ТК 56

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 29 червня 2006 р. № 177

Ключові слова: меляса із тростинного цукру-сирцю, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, токсичні елементи, пестициди, сировина, пакування, маркування, цистерни, транспортування, зберігання

Текст документа «ДСТУ 4631:2006 - Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2019 НПО «Норматив». All rights reserved.