Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ EN 15774:2016 (EN 15774:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни

УКНД: 67.260

Розробник: ТК 40

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 грудня 2016 р. № 456 зі змінами, внесеними наказом ДП «УкрНДНЦ» від 15 вересня 2017 р. № 283

Документ замінює: ДСТУ EN 15574:2014

Ключові слова: безпечність машин, блокувальний пристрій , вимоги щодо безпеки та гігієни, машини для виробництва виробів з тіста, методи контролю, небезпека, устатковання для перероблення харчових продуктів

Текст документа «ДСТУ EN 15774:2016 (EN 15774:2010, IDT) - Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2019 НПО «Норматив». All rights reserved.