Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умови

УКНД: 67.180.10

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 23 жовтня 2014 р. № 1257

Ключові слова: кондитерський напівфабрикат, маркування, методи контролювання, органолептичні показники, пакування, приймання, сухі суміші, фізико-хімічні показники, якість

Текст документа «ДСТУ 7521:2014 - Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

 

Альтернативна/додаткова інформація про ДСТУ 7521:2014

 

Copyright © 2006-2019 НПО «Норматив». All rights reserved.