Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ EN 1988-1:2014 Продукти харчові. Визначання сульфіту. Частина 1. Оптимізований метод Моньє-Вільямса (EN 1988-1:1998, IDT)

УКНД: 67.040

Розробник: ТК 24

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 02 грудня 2014 року № 1435

Ключові слова: діоксид сірки, дистиляційний апарат, оптимізований метод, охолоджувач, сульфіт

Текст документа «ДСТУ EN 1988-1:2014 - Продукти харчові. Визначання сульфіту. Частина 1. Оптимізований метод Моньє-Вільямса (EN 1988-1:1998, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

 

Альтернативна/додаткова інформація про ДСТУ EN 1988-1:2014

 

Copyright © 2006-2019 НПО «Норматив». All rights reserved.