Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ENV 13070:2014 Соки фруктові та овочеві. Визначання співвідношення стійкого вуглецевого ізотопу (13C/12C) в м'якоті фруктових соків. Метод мас-спектрометрії (ENV 13070:1998, IDT)

УКНД: 67.160.20

Розробник: ТК 154

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 02 грудня 2014 р. № 1432

Ключові слова: ізотопи вуглецю, мас-спектрометрія, м'якоть, соки, фрукти

Текст документа «ДСТУ ENV 13070:2014 - Соки фруктові та овочеві. Визначання співвідношення стійкого вуглецевого ізотопу (13C/12C) в м'якоті фруктових соків. Метод мас-спектрометрії (ENV 13070:1998, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF