Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови

УКНД: 67.080

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» України від 22 червня 2015 року № 61

Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, консерви, маркування, методи контролювання, овочі, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпечності, правила приймання, правила транспортування та зберігання, салати із цукрової кукурудзи

Текст документа «ДСТУ 8090:2015 - Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF