Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 22 грудня 2008 р. № 488

Ключові слова: сільськогосподарські продукти, харчові продукти, продукти рослинництва, приправи, прянощі, перець, технічні умови, органолептичні властивості, фізичні властивості, хімічні властивості, випробування, пакування, маркування

Текст документа «ДСТУ ISO 972:2008 - Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.