Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7043:2009 Вироби макаронні. Загальні технічні умови

Розробник: ТК 153

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 25 червня 2009 р. № 233

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 875-92

Ключові слова: визначення, вимоги щодо безпеки, вироби макаронні, класифікація, маркування, пакування, сировина, строк придатності, технічні вимоги, транспортування, характеристики

Текст документа «ДСТУ 7043:2009 - Вироби макаронні. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.