Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3797-98 (ГОСТ 2654-98) Консерви. Ікра овочева. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ "Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Держстандарту України від 19 березня 1999 р. № 125. Зміна № 1 чинна з 01.09.2002 р.

Документ замінює: ГОСТ 2654-86, РСТ УРСР 1232-84, ТУ 10.17 УССР 45-89, ТУ 111-4-3--81

Ключові слова: ікра овочева, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники консервів, правила приймання, методи контролю, вимоги безпеки, охорона навколишнього середовища

Текст документа «ДСТУ 3797-98 (ГОСТ 2654-98) - Консерви. Ікра овочева. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.