Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 2567:2007 Цукрове виробництво. Терміни та визначення понять

Розробник: УкрНДІЦП, ТК 56

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 12 грудня 2007 р. № 357

Документ замінює: ДСТУ 2567-94

Ключові слова: цукор, цукрові буряки, контроль та облік у виробництві цукру, продукти цукрового виробництва, процеси виробництва цукру, терміни, визначення понять

Текст документа «ДСТУ 2567:2007 - Цукрове виробництво. Терміни та визначення понять» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.