Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови

На 27.05.2018р. не набрав чинності.
Діє з: 01.06.2018 р.

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Державного підприємства «Український науководослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» від 08 грудня 2017 р. № 403

Документ замінює: ДСТУ 4052-2001

Ключові слова: випікання, крекер, маркування, методи контролювання, органолептичні, фізико-хімічні показники, пакування

Текст документа «ДСТУ 4052:2017 - Крекер. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.