Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови

Розробник: Інститут овочівництва і баштанництва Української академії аграрних наук

Надано чинності: наказом Держстандарту України від 26 жовтня 1998 р. № 869

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 7177-80

Ключові слова: кавуни продовольчі свіжі, технічні вимоги, партія, правила приймання, пакування, вибірка, точкова проба, об'єднана проба, методи контролю, вимоги безпеки

Текст документа «ДСТУ 3805-98 - Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.