Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови

Розробник: Інститут агроекології Укра·інської академії аграрних наук

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 10 жовтня 2007 р. № 255

Ключові слова: вимоги щодо безпеки, вимоги щодо охорони довкілля, гарантії виробника, зберігання, сидри, класифікація, методи контролювання, органолептичні показники, пакування, транспортування, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 4836:2007 - Сидри. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.