Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7012:2009 Кунжут. Технічні умови

Розробник: ДП Державної акціонерної компанії «Хліб України» «Київський інститут хлібопродуктів»; Інститут олійних культур УААН; Іінститут експертизи сортіврослин

наказ Держспоживстандарту України від 27 квітня 2009 р. № 169

Ключові слова: визначання якості, вимоги щодо якості, гарантії, зберігання, класи, насіння кунжуту для продовольчих потреб, приймання, типи, транспортування

Текст документа «ДСТУ 7012:2009 - Кунжут. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.