Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ EN 12983-1:2003 Посуд побутовий кухонний. Частина 1. Загальні вимоги (EN 12983-1:2000, IDT)

Розробник: ДержУкрНДІФП

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 5 липня 2003 р. № 119

Ключові слова: побутовий кухонний посуд, використовування «зверху», використовування «В печі», фіксувальна система, місткість, ручка, знімна ручка, куляста ручка, порожнисті вироби, фурнітура, не липке покриття, діаметр основи, товщина основи, стійкість, конструкція, геометрія, стійкість до горіння, термостійкість, міцність з'єднання, межа міцності на вигин, утомлена міцність, термічна небезпека, склоподібна емаль, твердоанодований алюміній, зовнішнє органічне покриття, кипляча лимонна кислота, кипляча вода, термічний шок, опір удару, адгезія, корозія, лугостійкість, твердість, відлущування, цанговий олівець, розливання

Текст документа «ДСТУ EN 12983-1:2003 - Посуд побутовий кухонний. Частина 1. Загальні вимоги (EN 12983-1:2000, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.