Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 19 березня 2009 р. № 115

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 8756.10-70

Ключові слова: визначання вмісту м'якоті, метод випробовування, напої, нектари, овочі, продукти перероблення, рідина, соки, фрукти

Текст документа «ДСТУ 7001:2009 - Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.