Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8573:2015 Консерви молочні. Метод визначення в’язкості

Розробник: Інститут харчової хімії та технології НАН України

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 18 грудня 2015 р. № 194

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 27709-88

Ключові слова: ареометр, вимірювання, віскозиметр, в'язкість, густина, консерви молочні

Текст документа «ДСТУ 8573:2015 - Консерви молочні. Метод визначення в’язкості» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.