Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 31травня2016 р. № 152

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 3858-73

Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, капуста квашена, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, органолептичні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпечності, правила приймання, правила транспортування та зберігання, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 8642:2016 - Капуста квашена. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.