Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови

Розробник: ІПР НААН, ТК 140

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 р. № 61

Ключові слова: баранина, консерви м'ясні для прикорму дітей грудного та раннього віку, конина, мікробіологічні показники, м'ясо кролів, м'ясо птиці, органолептичні показники, свинина, субпродукти, фізико-хімічні показники, яловичина

Текст документа «ДСТУ 8135:2015 - Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.