Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7696:2015 Мак олійний. Загальні технічні вимоги

Розробник: Дочірнє підприємство Державної акціонерної компанії «Хліб України» «Київський інститут хлібопродуктів»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 травня 2015 № 45

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12094-76

Ключові слова: насіння маку олійного для продовольчих потреб, визначання якості, вимоги щодо якості, загальні технічні умови, зберігання, приймання, типи, транспортування

Текст документа «ДСТУ 7696:2015 - Мак олійний. Загальні технічні вимоги» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.