Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8404:2015 Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об'ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу

На 25.04.2017р. не набрав чинності.
Діє з: 01.07.2017 р.

Розробник: Національний аграрний університет та Закрите акціонерне товариство "Укркондитер"

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21 серпня 2015 р. № 101

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 15113.1-77

Ключові слова: концентрати харчові, методи визначання, маса нетто, об'ємна маса, компоненти, розміри, крупність помелу

Текст документа «ДСТУ 8404:2015 - Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об'ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.