Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8446:2015 Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів

На 25.04.2017р. не набрав чинності.
Діє з: 01.07.2017 р.

Розробник: ВПНУБіП України «НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 вересня 2015 р. № 118

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 10444.15-94

Ключові слова: дріжджі, інкубування посівів, каталаза, мезофільні аеробні та факультативноанаеробні мікроорганізми, мікроскопіювання, плісеневі гриби, поживні середовища, промислова стерильність

Текст документа «ДСТУ 8446:2015 - Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.