Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів

На 25.04.2017р. не набрав чинності.
Діє з: 01.07.2017 р.

Розробник: ДНДПКІ "Консервпромкомплекс"

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21жовтня2015 р.№ 133

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28566-90

Ключові слова: випробовування, ентерококи, інкубування, селективне середовище, харчові продукти

Текст документа «ДСТУ 8534:2015 - Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.