Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДГПіН Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах

Розробник: Міністерство охорони здоров'я України

Затверджено: Наказ Міністерства охорони здоров'я України 13.05.2013 N 368, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18 травня 2013 р. за N 774/23306

Документ замінює: Додаток N 2 до ДСанПіН 4.4.2.030- 99 "Державні санітарні правила і норми захисту продовольчої сировини та продуктів харчування від забруднення нітрозамінами", пункти МБТ 5061-89 "Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продовольственного сырья и пищевых продуктов" згідно з переліком в даному Регламенті

Текст документа «ДГПіН - Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.