Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови

Розробник: ТК 58, «УкрНДІсіль»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 вересня 2015 р. № 118. Поправка ІП «Стандарти», № 1-3-2016

Документ замінює: З 01.07.2017 р. заміняє ДСТУ 3583-97 (ГОСТ 13830-97)

Ключові слова: кухонна сіль, класифікація, маркування, методи контролювання, органолептичні показники, пакування, показники безпеки, правила приймання, транспортування та зберігання, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 3583:2015 - Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.