Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

Нові надходження текстів ДБН та ДСТУ за Лютий та Січень

назва документу дата надходження/зміни
ДСТУ EN 60704-2-10:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-10. Додаткові вимоги до електричних кухонних плит, духовок, грилів, мікрохвильових печей та їх поєднання (EN 60704-2-10:2011, IDT)лютий, 2018
ДСТУ ISO 4832:2015 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахування коліформ. Метод підрахування колоній (ISO 4832:2006, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ EN 60704-2-14:2016 (EN 60704-2-14:2013; EN 60704-2-14:2013/А11:2015, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-14. Додаткові вимоги до холодильників, шаф для зберігання заморожених продуктів і морозильників для харчових продуктівлютий, 2018
ДСТУ EN 60704-2-4:2016 (EN 60704-2-4:2012, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-4. Додаткові вимоги до пральних машин і віджимних центрифуглютий, 2018
ДСТУ IEC 60519-11-2001 Безпечність електротермічного обладнання. Частина 11. Додаткові вимоги до установок для електромагнітного перемішування, транспортування чи розливання рідких металів (IEC 60519-11:1997, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 4409:2005 Взуття профілактичне. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмівлютий, 2018
ДСТУ-П 8536:2015 Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якостілютий, 2018
ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT)лютий, 2018
ДСТУ EN 60704-2-6:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення поширюваного в повітрі шуму. Частина 2-6. Додаткові вимоги до сушильних приладів барабанного типу (EN 60704-2-6:2012, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 8482:2015 Корм для тварин. Брикети та гранули кормові. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 8485:2015 Насіння ефіроолійних культур. Інспектування сортових посівівлютий, 2018
ДСТУ 8370:2015 Виготовлення тваринницької продукції. Загальні вимоги щодо безпекилютий, 2018
ДСТУ EN 60704-3:2016 (EN 60704-3:2006, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 3. Методи визначення та перевірення задекларованих значень шумового випроміненнялютий, 2018
ДСТУ 8728:2017 Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 8708:2017 Сухарі панірувальні. Загальні технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проблютий, 2018
ДСТУ 8736:2017 Паливо для двигунів. Моторний метод визначення октанового числалютий, 2018
ДСТУ EN 60335-2-108:2016 (EN 60335-2-108:2008, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-108. Додаткові вимоги до електролізерівлютий, 2018
ДСТУ 8738:2017 Тютюн для нагрівання. Загальні технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 8419:2015 Оливи мастильні. Визначення втрат під час випарності за методом НОАКлютий, 2018
ДСТУ 8709:2017 Вироби хлібобулочні листкові. Загальні технічні умовилютий, 2018
ДСТУ EN 60704-1:2016 (EN 60704-1:2010;EN 60704-1:2010/А11:2012, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 1. Загальні вимогилютий, 2018
ДСТУ 2789:2015 Плоди свіжі. Терміни та визначення понятьлютий, 2018
ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умовилютий, 2018
ДСТУ EN 60704-2-1:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Методи визначення поширюваного в повітрі шуму. Частина 2-1. Додаткові вимоги до пилососів (EN 60704-2-1:2015, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 5098-2:2015 Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання. Частина 2. Порядок розробленнялютий, 2018
ДСТУ EN 60335-2-106:2016 (EN 60335-2-106:2007, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-106. Додаткові вимоги до килимів з підігрівом та до нагрівальних секцій для обігрівання приміщень, які встановлюють під знімними покривами підлоглютий, 2018
ДСТУ EN 55013:2016 (EN 55013:2013, IDT) Приймачі звукового і телевізійного мовлення і підключене обладнання. Характеристики радіозавад. Норми і методи вимірюваннялютий, 2018
ДСТУ EN 60335-2-72:2016 (EN 60335-2-72:2012, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-72. Додаткові вимоги до машин для догляду за підлогою з тяговим приводом чи без нього комерційного застосуваннялютий, 2018
ДСТУ IEC 80000-6:2016 (IEC 80000-6:2008, IDT) Величини та одиниці. Частина 6. Електромагнітні явищалютий, 2018
ДСТУ ISO 80000-4:2016 (ISO 80000-4:2006, IDT) Величини та одиниці. Частина 4. Механікалютий, 2018
ДСТУ 8737:2017 Паливо для двигунів. Дослідний метод визначення октанового числалютий, 2018
ДСТУ 8735:2017 Паливо дизельне. Метод визначення цетанового числалютий, 2018
ДСТУ 8606-2:2015 Вода природних джерел. Захист від забруднювання. Частина 2. Загальні вимоги щодо захисту від забруднювання пестицидами та іншими агрохімікатамилютий, 2018
ДБН А.2.2-3:2014 Склад та зміст проектної документації на будівництволютий, 2018
ДСТУ ISO 10439:2013 Нафтова, хімічна та газова промисловість. Компресори відцентрові. Загальні технічні вимоги та методи випробування (ISO 10439:2002, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умовилютий, 2018
ДСТУ EN 388:2005 Рукавички для захисту від механічних ушкоджень. Загальні технічні вимоги та методи випробування (EN 388:2003, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовуваннялютий, 2018
ДСТУ 4164:2003 Напої лікеро-горілчані. Правила приймання і методи випробовуваннялютий, 2018
ДСТУ 3297-95 Лікеро-горілчана промисловість. Терміни та визначення понятьлютий, 2018
ДСТУ ISO 13683:2003 Стерилізація виробів медичного призначення. Вимоги до валідації і поточного контролю. Стерилізування вологим теплом у медичних установах(ISO 13683:1997, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 8663:2016 Ветеринарія. Тест-системи для діагностики грипу птиці та ньюкаслської хвороби за допомогою реакції затримки гемаглютинаціїлютий, 2018
ДСТУ 8611:2016 Препарати біологічні сухі. Метод визначення масової частки вологилютий, 2018
ДСТУ EN 60335-2-105:2014 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-105. Додаткові вимоги до багатофункційних душових кабін (EN 60335-2-105:2005; А 1:2008; А 11:2010, IDT)лютий, 2018
ДСТУ EN 50293:2016 (EN 50293:2012, IDT) Сигнальні системи дорожнього руху. Електромагнітна сумісністьлютий, 2018
ДСТУ 8551:2015 Консерви молочні згущені та продукти молочні сухі. Визначання кислотності потенціометричним та титрометричним методамилютий, 2018
ДСТУ 8481:2015 Корм для тварин. Препарат ферментний протосубтилін ГЗх. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 7335:2013 Сплав зерновий та ростки солодові. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ EN 50497:2016 (EN 50497:2007, IDT) Метод випробування, рекомендований для оцінювання ризику виділення пластифікатора з герметизованих кабелів у полівінілхлоридній оболонцілютий, 2018
ДСТУ 7213:2011 Зерно амаранту. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ 4723:2007 Технологія вирощування малини. Основні вимогилютий, 2018
ДСТУ EN ISO 15025:2016 (EN ISO 15025:2002, IDT; ISO 15025:2000, IDT) Одяг захисний. Захист від тепла та полум’я. Метод випробування на обмежене поширення полум’ялютий, 2018
ДСТУ Б EN 14783:2015 Листи та смуги металеві, які повністю обпираються на поверхню, для покрівлі, зовнішнього обшиття і внутрішнього облицювання. Технічні умови на продукцію та вимоги (EN 14783:2013, IDT)лютий, 2018
ДСТУ EN ISO 20345:2016 (EN ISO 20345:2011, IDT; ISO 20345:2011, IDT) Засоби індивідуального захисту. Взуття безпечнелютий, 2018
ДСТУ EN 60335-2-96:2015 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Частина 2-96. Додаткові вимоги до гнучких листових нагрівальних елементів для обігрівання приміщень (EN 60335-2-96:2002; А1:2004; А2:2009, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ EN ISO 20471:2016 (EN ISO 20471:2013, IDT; ISO 20471:2013, IDT; EN ISO 20471:2013/А1:2016, IDT; ISO 20471:2013/Amd 1:2016, IDT) Одяг підвищеної видимості. Методи випробування та вимогилютий, 2018
ДСТУ EN 55014-1:2016 (EN 55014-1:2006; EN 55014-1:2006/А1:2009; EN 55014-1:2006/А2:2011, IDT) Електромагнітна сумісність. Вимоги до побутових електроприладів, електричних інструментів та аналогічної апаратури. Частина 1. Емісія завадлютий, 2018
ДСТУ 8664:2016 Ветеринарія. Методи лабораторної діагностики класичної чуми свинейлютий, 2018
ДСТУ EN 55103-1:2016 (EN 55103-1:2009; EN 55103-1:2009/А1:2012, IDT) Електромагнітна сумісність. Професійна аудіо-, відео- й аудіовізуальна апаратура та апаратура керування освітлювальними установками. Частина 1. Емісіялютий, 2018
ДСТУ ISO/IEC 20000-1:2016 (ISO/IEC 20000-1:2011, IDT) Інформаційні технології. Керування послугами. Частина 1. Вимоги до системи керування послугамилютий, 2018
ДСТУ ISO/TS 14033:2016 (ISO/TS 14033:2012, IDT) Екологічне управління. Кількісна екологічна інформація. Настанови та прикладилютий, 2018
ДСТУ ISO 14051:2015 Екологічне управління. Обліковування витрат, пов'язаних із матеріальними потоками. Загальні принципи та структура (ISO 14051:2011, IDT)лютий, 2018
ДСТУ EN ISO 20344:2016 (EN ISO 20344:2011, IDT; ISO 20344:2011, IDT) Засоби індивідуального захисту. Методи випробування взуттялютий, 2018
ДСТУ Б EN 14782:2015 Листи металеві самонесучі для покрівлі, зовнішнього обшиття і внутрішнього облицювання. Технічні умови на продукцію та вимоги (EN 14782:2006, IDT)лютий, 2018
ДСТУ Б EN 14195:2015 Профілі металеві для гіпсокартонних систем. Визначення, вимоги та методи випробувань (EN 14195:2005, IDT + EN 14195:2005/АС:2006, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умовилютий, 2018
ДСТУ ГОСТ 25296:2005 Вироби швейні білизняні. Загальні технічні умови (ГОСТ 25296-2003, IDT)лютий, 2018
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-16:2007 Фенхель. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-16:2000, IDT)лютий, 2018
ДСТУ EN 62304:2014 Програмне забезпечення медичних пристроїв. Процеси життєвого циклу програмного забезпечення (EN 62304:2006, IDT)лютий, 2018
ДСТУ 3071-95 Продукція лісозаготівельної промисловості. Терміни та визначеннялютий, 2018
ДСТУ-Н Б EN 1997-1:2010. Зміна № 1 Єврокод 7. Геотехнічне проектування. Частина 1. Загальні правила (EN 1997-1:2004, IDT)січень, 2018
ДСТУ-Н Б EN 1996-1-1:2010. Зміна № 1 Єврокод 6. Проектування кам'яних конструкцій. Частина 1-1. Загальні правила для армованих та неармованих кам'яних конструкцій (EN 1996-1-1:2005, IDT)січень, 2018
ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ ISO 1575:2009 Чай. Метод визначення загального вмісту золи (ISO 1575:1987, IDT)січень, 2018
ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ ISO 1577:2009 Чай. Метод визначення вмісту золи, нерозчинної в кислоті (ISO 1577:1987, IDT)січень, 2018
ДСТУ ISO 1576:2009 Чай. Метод визначення вмісту золи, розчинної та нерозчинної у воді (ISO 1576:1988, IDT)січень, 2018
ДСТУ ISO 1572:2009 Чай. Метод готування подрібненої проби з відомим умістом сухої речовини (ISO 1572:1980, IDT)січень, 2018
ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 2518-94 Автотранспортні засоби. Несівні системи автомобілів. Терміни та визначеннясічень, 2018
ДСТУ 4473:2005 Молодняк ремонтний яєчних курей. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 7522:2014 Башмак гальмівний неповоротний для вантажних вагонів залізниць колії 1520 мм. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ EN 203-2-11:2009 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-11. Спеціальні вимоги. Печі для пасти (EN 203-2-11:2006, IDT)січень, 2018
ДСТУ EN 203-2-10:2012 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-10. Спеціальні вимоги. Грилі з насипним шаром (EN 203-2-10:2007, IDT)січень, 2018
ДСТУ EN 203-2-9:2009 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-9. Спеціальні вимоги. Суцільні верхні частини, нагрівальні пластини та сковороди (EN 203-2-9:2005, IDT)січень, 2018
ДСТУ EN 203-2-8:2010 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-8. Спеціальні вимоги. Посуд з покривом та печі для поельї (EN 203-2-8:2005, IDT)січень, 2018
ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 7355:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерійсічень, 2018
ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці. Загальні технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 8442:2015 Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 7042:2009 Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 7804:2015 Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологисічень, 2018
ДСТУ 8004:2015 Концентрати харчові. Методи визначання вологисічень, 2018
ДСТУ-Н CODEX STAN 118:2014 Харчові продукти спеціального дієтичного споживання для осіб з непереносимістю глютену. Загальні вимоги. (CODEX STAN 118–1979, IDT)січень, 2018
ДСТУ 7158:2010 М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 3125-95 Папір і картон. Вироби білові та канцелярські. Терміни та визначеннясічень, 2018
ДСТУ 8480:2015 Корм для тварин. Препарат ферментний амілосубтилін ГЗх. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 8458:2015 Комбікорми повнораціонні для беконної відгодівлі свиней. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 8439:2015 Насіння овочевих і баштанних рослин та кормових коренеплодів. Документаціясічень, 2018
ДСТУ 3885-99 (IEC 61515:1995) Кабелі термопарні і термопари в мінеральній ізоляції. Загальні технічні вимогисічень, 2018
ДСТУ-Н Б EN 1995-1-1:2010. Зміна № 1 Єврокод 5. Проектування дерев'яних конструкцій. Частина 1-1. Загальні правила і правила для споруд (EN 1995-1-1:2004, IDT)січень, 2018
ДСТУ ISO 5817:2016 (ISO 5817:2014, IDT) Зварювання. Зварні шви під час зварювання плавленням сталі, нікелю, титану та інших сплавів (крім променевого зварювання). Рівні якості залежно від дефектівсічень, 2018
ДСТУ ІЕС/TS 62351-4:2013 Керування енергетичними системами та пов’язаний з ним інформаційний обмін. Безпека даних та комунікацій. Частина 4. Профілі, що охоплюють ММS (ІЕС/TS 62351-4:2007, IDT)січень, 2018
ДСТУ ISO 11292:2007 Кава розчинна. Визначення вмісту вільних і загальних вуглеводів методом високоефективної аніонно-обмінної хроматографії (ISO 11292:1995, IDT)січень, 2018
ДСТУ 3180-95 Пестициди. Терміни та визначеннясічень, 2018
ДСТУ EN 15234-1:2013 Тверде біопаливо. Забезпечення якості. Частина 1. Загальні вимоги (EN 15234-1:2011, IDT)січень, 2018
ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 6006:2008 Насіння овочевих, баштанних культур та кормових коренеплодів. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ EN ISO 10555-1:2014 Катетери внутрішньосудинні стерильні одноразового застосування. Частина 1. Загальні технічні вимоги (EN ISO 10555-1:2013, IDT)січень, 2018
ДСТУ 5020:2008 Концентрати харчові. Методи визначання домішок і зараженості шкідниками зернасічень, 2018
ДСТУ 7661:2014 Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування пробсічень, 2018
ДСТУ 8030:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення білкових речовинсічень, 2018
ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якотісічень, 2018
ДСТУ 4912:2008 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Методи визначення домішок рослинного походженнясічень, 2018
ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 3888:2015 Пиво. Загальні технічні умовисічень, 2018
ДСТУ ISO 22000:2007 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT)січень, 2018
ДСТУ 2515-94 Устаткування для пакування харчових продуктів. Терміни та визначеннясічень, 2018
ДСТУ 2379-94 Пристрої устаткування для пакування функціональні. Терміни та визначеннясічень, 2018
ДСТУ EN 71-13:2015 (EN 71-13:2014, IDT) Безпечність іграшок. Частина 13. Настільні ігри для вивчення запахів, косметичні набори та ігри для розвитку смакових навичоксічень, 2018
ДСТУ Б EN 12091:2016 Вироби теплоізоляційні будівельного призначення. Визначення морозостійкості (EN 12091: 2013, IDT)січень, 2018
ДСТУ ISO 9887-2002 Якість води. Оцінювання здатності до аеробного біологічного розкладання органічних сполук у водному середовищі. Напівбезперервний метод із використовуванням активного мулу (НБАМ) (ISO 9887:1992, IDT)січень, 2018
ДСТУ ISO 9930-2001 Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT)січень, 2018
ДСТУ IEC 60189-1:2010 Кабелі та проводи низькочастотні з полівінілхлоридною ізоляцією і полівінілхлоридною оболонкою. Частина 1. Загальні методи випробування та вимірювання (IEC 60189-1:2007, IDT)січень, 2018
ДСТУ IEC 61109:2009 Ізолятори для повітряних ліній. Ізолятори підвісні та натяжні композитні для систем змінного струму на номінальну напругу понад 1000 В. Методи випробування (IEC 61109:2008, IDT)січень, 2018
ДСТУ-Н 8544:2015 Геосинтетики. Настанови з оцінювання довговічності (ISO/TS 13434:2008, МОD)січень, 2018
ДСТУ ISO 9719-2001 Коренеплоди. Зберігання на холоді і транспортування в охолодженому стані (ISO 9719:1995, IDT)січень, 2018
ДСТУ EN ISO 16826:2015 (EN ISO 16826:2014, IDT; ISO 16826:2014, IDT) Неруйнівний контроль. Ультразвукове вимірювання товщинисічень, 2018
ДСТУ 8595:2015 Цибуля-порей свіжа. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 4854:2007 Сировина крохмалевмісна для спиртового виробництва. Визначання масової концентрації зброджуваних вуглеводів фотоелектроколориметричним методомсічень, 2018
ДСТУ ISO 6998:2014 Матеріали вуглецеві для виробництва алюмінію. Пек для електродів. Метод визначення коксового числа (ISO 6998:1997, IDT + ISO 6998:1997/ Cor 1:1999, IDT)січень, 2018
ДСТУ 8218:2015 Птиця свійська. Технологічний процес отримання перо- пухової сировини. Загальні вимогисічень, 2018
ДСТУ 8221:2015 Птиця свійська. Технологічний процес утримання батьківського стада індиків. Загальні вимогисічень, 2018
ДСТУ 8219:2015 Птиця свійська. Технологічний процес вирощування курчат-бройлерів. Загальні вимогисічень, 2018
ДСТУ 8596:2015 Селера молода свіжа. Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ EN 10204-2001 Вироби металеві. Види документів контролю (EN 10204:1995, IDT)січень, 2018
ДСТУ 8594:2015 Кукурудза цукрова свіжа (качани). Технічні умовисічень, 2018
ДСТУ 8163:2015 Інкубація яєць качок та гусей. Технологічні процеси. Основні параметрисічень, 2018
ДСТУ ISO 4030:2012 Колісні транспортні засоби. Номер ідентифікаційний транспортного засобу (VIN). Розташування та спосіб нанесення (ISO 4030:1983, ID)січень, 2018
ДСТУ 2633:2017 Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понятьсічень, 2018
ДСТУ ISO 2825:2009 Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів (ISO 2825:1981, IDT)грудень, 2017
Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.